in

Çfare ka ndryshar ne kete rruge midis dy fotove ne kohe te ndryshme?!

Vendi ne foton e pare, ku jane dy femije, njeri nga te cilet tani burre, dikur femije e me shtepi aty afer, eshte e zbehte, ca nga vitet, ca dhe nga syri jo profesionist i atj qe e ka ‘xhiruar” per te ardhur pas kaq vitesh dhe ne faqen tone.

Fotua e dyte eshte e re , ndoshta e nje viti me pare ose dhe ca me perpara, por e sakte dhe artistike.

Shikojini me kujdes te dy fotot dhe vini re ndryshimet!

Provoni kujtesen, thirrje qe behet vecanerisht per banoret e vjeter te kesaj rruge te njohur ne Gjirokaster.

Nderkohe duam te mesojme si eshte quajtur me pare e si quhet tani!

What do you think?

Written by admin

KostaqDodo Dhuvjani: Kjo eshte nena ime Hrisavji

“Femijeria ime me opinga, E urte sa guret e sokakut”-Nje poezi e Misto Anastasit ne komentet e miqve te poezise