in

Kujtime dhe foto ne 75 vjetorin e Liceut Artistik te Tiranes

75 Vjet Liceu Artistik.

Data 20 dhjetor shënon plot 75 VJET nga hapja e shkollës së parë të artit në vend Liceut Artistik ” Jordan Misja “.

Nesër duke filluar nga ora 17: 00 do ketë një mori aktivitetesh artistike festive.

Në këtë kuadër hapet ekspozita më e veçantë në këto 75 vite Lice.
” Hapa dhe Gjurmë” një ekspozitë me vizatime të mësuesve liceistë për periudhën 1977- 2007
Ora 19:00 Galeria e Arteve ” Jordan Misja”

LCEUN ARTISTIK E KANE MBARUAR DHE QINDRA NXENES NGA GJIROKASTRA DHE KRAHINAT RRETH SAJ, PIKTORE, SKULPTORE, MUZIKANTE ETJ.

TREGONI KUJTIMET TUAJA DHE DERGONI FOTO NGA JETA 4 VJECARE NE KETE SHKOLLE ARTISTIKE.

I MIREPRESIM DHE I BOTOJME ME KENAQESI NE FAQEN TONE!

What do you think?

Written by admin

Certifikatë Vlerësimi për 46 nxenesit më të mirë dhe bonus simbolik- Ja ku t`i gjeni fotot e tyre!

Edhe ne Poliçan te krahines malore te Pogonit u ndezen dritat e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri