in

Çdo 5 Vjet me të Njëjtën Foto! Koleksioni tashmë i kthyer në traditë mbërthen internetin!

Shokë përgjithmonë! Pesë miq të shkollave të mesme kanë rikrijuar fotografinë e saktë në të njëjtin vend për 35 vjet.

Ishte një moment i thjeshtë pushimi i pesë shokëve të shkollës së mesme me pushime në vitin 1982.

Por kjo foto e vetme tashmë është bërë pjesë e një tradite të gjatë që sapo ka hyrë në vitin e 35-të.

Grupi i miqve që u takuan në Santa Barbara të Kalifornisë kanë shkuar në të njëjtat pushime dhe duke marrë të njëjtën foto çdo pesë vjet që nga viti 1982.

John Wardlaw, Mark Rumer, Dallas Burney, John Molony dhe John Dickson paraqitën së bashku për foton e tyre të fundit të shtunën në Liqenin Copco në kufirin Kaliforni-Oregon.

What do you think?

Written by admin

Edhe Aktorët e Mëdhenj Bëjnë Vizita për Krishtlindje! Terminatori viziton Rocky-n! Ja si e pret Ai…

“Ylli i Luftëtarit” hap merkaton… Kërkohet nga Kukësi!