in

Edhe Aktorët e Mëdhenj Bëjnë Vizita për Krishtlindje! Terminatori viziton Rocky-n! Ja si e pret Ai…

Shortët e Hollivudit Sylvester Stallone dhe Arnold Schwarzenegger gëzojnë një takim festiv në Ditën e Krishtlindjeve

Arnold Schwarzenegger i bëri një vizitë në Ditën e Krishtlindjes Sylvester Stallones dhe te dy palët kapën festimin e tyre në kamera.

Well look who drop by on Christmas! @schwarzenegger always fills the room with positive energy!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Në mënyrë të qartë e të ngazëllyer për vizitën e befasishme, ylli Rocky, 71 vjeç, nuk ngurroi të paraqiste për një selfie, me një statujë të madhe prej guri të karakterit të tij boksier të ikonave që paraqet në sfond.

Ai e ngarkoi shpejt ne faqen e tij të Instagram me titullin e ngazëllyer: “Epo shikoni kush ka ardhur për Krishtlindje!

What do you think?

Written by admin

Kaloi 60 vjeç! Ornela Muti vazhdon të jetë aktorja seks simbol e Italisë! Ja si ka ndryshuar në kohë!

Çdo 5 Vjet me të Njëjtën Foto! Koleksioni tashmë i kthyer në traditë mbërthen internetin!