in

Rruga nenkala ne Gjirokaster, gjeni emrin nese ka ose vendosni si do ta quanit!

Nese do ju pyesnin vendosni nje emer per kete rruge, cili eshte mendimi tuaj, si do ta quanit?

Mendojme se eshte rruge pa emer, ndaj dhe shtrojme pyetjen.

Kush deshiron le te vrasi mendjen. Eshte rruge e bukur, edhe me kujtime.

Si do ta quanit?

Me te lehte duhet ta kene ata qe e bejne shpesh apo e kane bere me pare, qe kane mbresa te aferta dhe te largeta.

Pra le ta pagezojme me nje emer qe t`i pershtatet natyres dhe bukurise se saj, por edhe historise nese mund te kete dhe dikush ka degjuar,\

Si kjo rruge ne lagjet e Gjirokastres ka dhe te tjera pa emer qe lidhen me histori, ngjarje dhe personazhe po qe nje teme diskutimi per emertimin e tyre eshte e munguar.

Foto:Faik Xhaxho

What do you think?

Written by admin

Urimi i familjes Zisi nga Tranoshishta per biznesmenin lunxhot Kiço Noti

Jooo nuk mund ta besojme! Eshte ndare nga jeta njeriu i mire Edi PESHA!