in

Jooo nuk mund ta besojme! Eshte ndare nga jeta njeriu i mire Edi PESHA!

Jooo nuk mund ta besojme!Eshte ndare nga jeta njeriu i mire Edi PESHA!

Humbje e madhe per familjen,te afermit, miqte dhe shoqerine gjirokastrite, lunxhote e me gjere.

Edi Pesha, i prekur nga semundja e pabese corona-virusi, iken nga kjo jete per te mbetur sic ishte dhe njihej qytetar i ditur dhe i kulturuar i Gjirokastres, drejtues i afte i administrates shteterore, me personalitet te spikatur, model ne marredhenie me koleget dhe njerezit qe ne cdo rast shfaqte miresi, dashuri,humor dhe buzeqeshje.

Edi Pesha kudo ku ka punuar ka shkelqyer si ne institucionin e formimit profesional, ne drejtorine e punes dhe tani se fundi ne drejtorine Rajonale te Sherbimeve te Transportit.

Edi PESHA ishte artist ne pune dhe ne shpirt, nje valltar i shkelqyer i grupit folklorik artistik Lunxheria.

Sa dhimbje dhe hidherim sot ne Gjirokaster. ne Lunxheri e gjetke ku ai merrte dhe jepte shume miresi dhe dashuri njerezore!

I paharruar Edi, u prehte ne paqe shpirti i tij i mire!

What do you think?

Written by admin

Rruga nenkala ne Gjirokaster, gjeni emrin nese ka ose vendosni si do ta quanit!

Deputeti i Gjirokastres Bledi Çuçi: Edi do të na mungojë të gjithëve, do t’i mungojë Gjirokastrës dhe shumë më shumë familjes së tij të mrekullueshme…