in

Aktore e kengetare te estrades te qytetit te Gjirokastres ne disa foto te viteve `60

Keto foto pasqyrojne veprimtarine artistike te estrades te qytetit te  Gjirokastres rreth viteve 60, aktiviteti i se ciles shtrihej jo vetem ne skenat e qytetit por dhe ato te fshatit dhe rretheve te jugut.

Ne foton e pare aktori i mirenjohur Teli Stefani dhe kengetari libohovit Maliq Çomo.Njihen edhe aktore te tjere ne kete foto Medi Baduni me kapele , aktori Ruzhdi LLuri, kengetari gjirokastrit nga lagjja Cfake Rustem Asqeri, ndersa per te tjeret presim mendimin dhe komentet tuaja, ashtu per shoqet ne kete foto, te dime cilat jane.

Ne foton e dyte jane perseri aktore te estrades se qytetit. Ne te   treten kengetari Maliq Çomo dhe drejtuesi i grupit muzikor te estrades Selam Mamani, turne ne qytetin e Vlores.

What do you think?

Written by admin

Balerinat gjirokastrite ne fotot e 70 viteve me pare (Emrat)

Urojme per ditelindjen muzikologun Naxhi Kasoruho” Mjeshter i Madh”