in

Bem Baba te te Ngjaj! A eshte sjellja apo karakteri i nje femije pasqyre e prinderve te tij?

Nje nga shprehjet me te goditura te gjuhes shqipe dhe gjeresisht e perdorur edhe ne Gjirokaster eshte shprehja: Bem baba te te ngjaj!

Nuk thone kot qe sjellja apo karakteri i nje femije, qofte djale apo vajze, reflekton ate te prinderve te vet.

Por pse thone vetem per babane dhe jo per mamane?

Juve si mendoni? Apo keni ndonje shprehje me te goditur… 🙂

What do you think?

Written by admin

Gjeni veten ne kete fotografi te Fotaq Zhulatit

Keto dite pranvere fshati Sotirë ne Dropullin e Sipërm i stolisur si ne dite feste