in

Autostrada e Re që ju çon nga New York-u në Londër me makinë, pa hipur në ndonjë traget!

Ky është plani i një autostrade të re që do t’ju çojë nga SHBA-ja në Evropë.

 

Një rrugë që shtrihet në më shumë se 80% të botës – Rusia propozon një autostradë që do t’ju çojë nga Evropa në Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

 

Sipas një raporti të The Siberian Times, presidenti i hekurudhave ruse ka propozuar një plan për një autostradë masive trans-Siberiane.

 

 

Kjo do të lidhë kufirin lindor të Rusisë me shtetin e Alaskës, duke kaluar një shtrirje të ngushtë të Detit Bering që ndan Azinë dhe Amerikën e Veriut.

 

 

Kjo autostradë do të bëjë të mundur të shkoni nga Londra e Britanise në Nju Jork!

 

Kjo do të thote se qytetarët e SHBA mund të shkojne në Azi me makinë. Dhe do të ishte aq e rëndësishme vetëm nëse nuk do të kishte ardhur drejtpërdrejt nga kreu i hekurudhave ruse.

 

Do të shkonte gjithë rrugës përmes Rusisë dhe do të përfshinte rrugët dhe autostradat ekzistuese. Natyrisht, këto rrugë do të “rinovohen pak fare”.

 

What do you think?

Written by admin

Ndryshon TVSH për Bizneset! Tani ju duhet Ekonomist dhe Sistem Elektronik! “Programi Bilanc” Ofron Çmim të Lirë dhe Asistencë Falas!

Te Ai Darkonte “Ekipi i Luftëtarit” sa herë ndeshej në Durrës! Mjeshtri i Gatimeve të Peshkut Ilo Lula dhe Sekreti i Recetave të Tij!