Ju kujtohen keto?

Te gjitheve na ka ndodhur qe disa here te jemi ndeshur me sende te se shkuares sone te cilat na sjellin ndermend kujtime. Keshtu ndodh edhe duke pare nje fotografi familjare dhe ndiejme nostalgji per prindrit ose edhe femijet qe me kalimin e viteve rriten. Por, kjo foto besoj me shume nostalgji u ngjall njerezve te letrave. Dhe sot pavarsisht se teknologjia ka ndryshuar dhe shumica prej tyre perdorin kompjuterin, perseri dikush aty-ketu ndjen nostalgji te perdori makinen e tij te shkrimit. Po ju i kujtoni keto makina shkrimi?