in

Aferdita Mezini( Mami Dita) e lumtur qe sot feston 81 vjetorin e lindjes

Nga nje lagje, te lindur ne 18 dhjetor por ne vite te ndryshme:Aferdita Mezini (Mami Dita), Aferdita Shehu, Vjollca Koko dhe Vasil Muka, te kater nga Pazari i Vjeter, Gjirokaster.

Dita e sotme per te kater eshte Dite e shenuar dhe urimi tone i perbashket:

Ta Gezoni ditelindjen, me shendet, gezime, jete te gjate e te lumtur!

Ju njohim shkurt me te 4 te lindurit ne 18 dhjetor po ne vite te ndryshme.

Aferdita Mezini (Mami Dita) sot mbush 81 vjec po ngjan e bukur si ne vajzeri kur ishte edukatore kopshti nga me shembulloret, model per edukatoret e viteve 55 e larte.

(vijon)

What do you think?

Written by admin

Vasil Muka, gezuar e me shendet Ditelindjen!

Vjollca Koko gëzuar Ditelindjen!