in

Vjollca Koko gëzuar Ditelindjen!

Vjollca Koko doktoresha model dhe me kontribute ne mjekesi dhe ne drejtimin e shoqates per mbrojtjen e te drejtave te Personave Paraplegjikë dhe Tetraplegjikë feston sot Ditelindjen.

I UROJME ME GITHE ZEMER TE KETE SHENDET E GEZIME, SUKSESE NE PROFESIONIN E SAJ FISNIKE, JETE TE GJATE E TE LUMTUR!

Urojme me dijet dhe energjite e shfaqura te mbroje, kerkoje dhe ndihmoje per ndryshime dhe permiresime te situates dhe nevojave qe ka kategoria e personave me aftësi të kufizuara në qytetin e Gjirokastres per te realizuar projekte ne sherbim te lehtesimit dhe aftesimit te tyre.

Vjollca gezuar Ditelindjen!

What do you think?

Written by admin

Aferdita Mezini( Mami Dita) e lumtur qe sot feston 81 vjetorin e lindjes

Miremengjesi!Kujdesu o Zot per fëmijët, bëjau jetën plot lule e qetësi!! Pace salute serenità per i nostri bimbi!!