in

Zbuloni fjalen e vjeter nga e folmja e Gjirokastres

 

 Keto jane 10 pyetje qe kerkojne pergjigjen dhe komentin tuaj;
– Si thuhet nje femije qe ben nevojen ne breke?
– Si thuhet per nje lojeme sende te vendosura nje mbi nje?
– Si thuhet per nje flake te madhe?
– Si thuhet per nje njeri te shkurter?
– Si thuhet per nje gjym te vogel?
– Si thuhet per nje femer qe e ka gjuhen te gjate?
– Si thuhet per nje njeri qe mburret?
– Si thuhet per nje njeri qe qendron me koke ne dysheme?
– Si quhet ndryshe nje arbiter futbolli?
– Si thuhet per nje femije te imet poi i shkathet?
Per cdo pyetje gjeni fjalen e vjeter nga e folmja e Gjirokastres.

What do you think?

Written by admin

‘More , djale i filanit , te dija djale te mire, se babane e ke te mire, mos ke luajtur gje nga fiqiri?”

” E moret vesh mo, filani ra nga fiku!”