in

Vllasova Musta: E shkruar në 7 Korrik

E SHKRUAR NË 7 KORRIK
( Bijes sime, Anit, në ditëmortin e të paharruarit tonë, Kujtim Spahivogli)

Në këtë datë,
Është e kotë
Të të them:
Sot,
Ndize një qiri,
Në dritë ktheje!
U bë një jetë,
Që qiriri
Digjet brenda teje.

What do you think?

Written by admin

Në foton e rrallë, poetët Petrit Ruka dhe Lefter Çipa në një përqafim gjaku dhe shpirti labëror

Mesuese Liliana Kaçi ju fton te gjeni veten ne kete fotografi