in

Vjen Pinoku 2019 – Rekord që Ditën e Parë, Shkëlqen Roberto Begnini! (Shikoni Fragmentin)

Filmi i ri i Pinokut nga regjizori italian Matteo Garrone me aktor kryesor Roberto Begnini ka aritur vetëm ne një ditë te arkëtojë 1.9 milionë euro dhe 6.5 milionë në total deri tani.

Sukses të veçantë “Pinoku” arriti ditën e Krishtlindjes ku arkëtoi një shumë prej mbi 1 milion euro.

Regjisori Matteo Garrone i emocionuar u shpreh:

“Çfarë emocioni kur mëson që filmi është parë nga një publik që përfshin të rinj dhe të moshuar. E falënderojmë të gjithë publikun që zgjodhën filmin “Pinoku”, duke u zhvendosur për disa orë në një botë magjike, ku realiteti përzihet me fantastiken”

Fragmenti ne youtube:

What do you think?

Written by admin

Në Flakë Kinemaja e Re në Gjirokastër – Zjarrfikësit Evitojnë Katastrofën!

Dy Kostumet që Hadër Mevlanit i Kanë Dhënë Dinjitet e Krenari – E Urojmë Dhe Për Ditëlindjen!