in

Vasilis Seferise shkruan per Mesuesin e tij:Cilësor dhe shumë i detajuar në çdo gjë që bën…

Vasilis Seferise shkruan per Mesuesin e tij:

Ai kishte qëndruar në fshat gjatë gjithë dimrit për shkak të Coronavirusit. Po komunikonim nëpërmjet Mesenxherit nga Athina. Erdha disa ditë në fshat dhe këtë mëngjes shkova në Vodino për të parë Mësuesin tim dhe gruan e tij të mirë dhe të mirë Irenën.E gjeta duke ujitur kopshtin e tij që me aq kujdes ka bërë dhe fotografia e të gjitheve para syve të tu dukej si pikturë. Ata hapin derën e shtëpisë së tyre me një buzëqeshje të madhe plot dashuri.

Mësuesi është cilësor dhe shumë i detajuar në çdo gjë që bën dhe imazhi që shihni e konfirmon atë.


E kam shkruar shumë herë është një shembull i shkëlqyeshëm për të imituar për të gjithë ne, ai është një intelektual i nivelit të lartë me njohuri të jashtëzakonshme duke nderuar të gjithë ne Metropolitan.

Vitet e fundit jemi bërë shumë të bashkangjitur, i dua dhe i konsideroj njerëzit e mi.

Është mrekulli në jetën tënde të takosh njerëz të mëdhenj dhe t ‘ i bësh ata miq të zemrës.

Mjeshtri im i dashur, qofsh gjithmonë mirë me paqe dhe takim të mbarë gushti!

What do you think?

Written by admin

Di gjirokastritet pas Karnavaleve te Korçes ne Gjirokaster: “Jo vetem vipat, te pushojne dhe ata qe jane hodhe nga xhepi…”

Ju ka marre malli per Gjyvec?