in

Vasil Naçi, Sipermarresi i Suksesshem nga Gjirokastra tashme me nje Event per te gjithe…

Vasil Naçi
President & CEO i Agna Group

Sipërmarrës i suksesshëm, autor librash, trajnues dhe filantrop. Përgjatë 30 viteve Vasili ka themeluar dhe është aksioner në mbi 15 kompani të suksesshme me aktivitet në Shqipëri dhe Ballkanin perëndimor. Ai udhëheq Agna Group, kompania numër 1 në FMCG në Shqipëri, me më shumë se 1,500 punonjës.

I diplomuar për Financë në UBT dhe MBA në Universitetin e New Yorkut në Pragë, Vasili nuk ka rreshtur së mësuari duke u trajnuar prej sipërmarrësve dhe trajnuesve më të mirë globalë. Autor dhe bashkëautor i nëntë librave për suksesin në biznes dhe jetën personale, prej vitit 2012 ka themeluar dhe lektron në Agna Leadership Academy.

Prej vitit 2016 ka krijuar dhe zhvillon programin e trajnimit dedikuar suksesit personal dhe profesional “Rruga Drejt Suksesit” me mbi 11.500 pjesëmarrës, me mision kontributin në zhvillimin e komunitetit.

Kush e njeh nga afer flet vec fjale te mira per te, gje qe reflektohet edhe ne marredheniet e mira te punonjesve ne biznesin e tij.

Të ardhurat nga eventi shkojnë për bamirësi.

What do you think?

Written by admin

Nga Kuzhina Gjirokastrite/ Ky gatim tradicional do ju beje t’ju shkoje goja leng…

Çapua i Mamanit, siç i flasin ne Gjirokaster, sot ka marre urime per ditelindjen