in

Çapua i Mamanit, siç i flasin ne Gjirokaster, sot ka marre urime per ditelindjen

Çapua i Mamanit, sic i flasin ne Gjirokaster, sot ka marre urime per ditelindjen.

Kete urim te ngrohte percjellim edhe ne per njeriun dhe shoferin e mire qe, dashuria per profesionin e shoferit i lindi qe ne vogeli, ne Bashte te Teqese ku luante me shoqerine dhe, pas ushtrise, ne te dale te vitit 1966, ne Gjirokaster u shfaq me nje zis te bazes se furnizimi9t te bujqesise.

Merrej me transportin e pjeseve te kembimit per traktoret.

Keshtu Çapua kish bere realitet endrren e femijerise, enderr qe e tregonte me mburrje, o behem o s`ka , thoshte.

7 vjet me kete ndermarrje , udhetime me ngarkesa ne 12 rrethe te vendit, ishin nje eksperience e pasur per te vazhduar ne ndermarrjen e konsumit ku mbulonte furnizimin e qytetit te Libohoves dhe fshatrat rreth saj me artikuj te perzier.

I vleresuar per punen 20 vjecare ketu, pas privatizimit, ne 93 , profesionit nuk iu nda edhe per disa vjet, ndersa sot, ne kete dite te ditelindjes, ndersa pret urime per shendet e jete te gjate, shprehet i kenaqur per familjen, shoqerine ne Palorto e ne mbare Gjirokastren.

Ta gez0osh Ditelindjen Çapo Mamani, me shendet,jete te gjatee te lumtur festofsh dhe 100 vjetorin!

What do you think?

Written by admin

Vasil Naçi, Sipermarresi i Suksesshem nga Gjirokastra tashme me nje Event per te gjithe…

Nje foto, nje kujtim/ Punetore te repartit te Tismasit te Ndermarrjes se Prodhimit te Veshjeve Bule Naipi te Gjirokastres