in

Vajzat dropullite: Zbuloni fjalen dhe shprehjen qe meritojne!

Vajzat dropullite, me kostume argjendi zbukuruar me lulet e te gjitha stineve.

Sa te Bukura, te Hijshme dhe Krenare, me pranvere ne shpirt e drite ne fytyre!

Per keto vajza, perfaqesuese te krahines se Dropullit ne festivale lokale, kombetare e nderkombetare, zbuloni bukurine e tyre dhe hijeshine e kosumeve me fjalen dhe shprehjen  qe ato meritojne!

What do you think?

Written by admin

Keshtu e beni dhe ju Pispili me presh dhe miell misri?

Gjirokastra, në cilën kohë ka qënë më e dukur, po ndryshimet si i keni pritur?