in

Urojme per ditelindjen mjekun e njohur Kosta Goga

Sot kemi nje urim te vecante per mjekun e njohur gjirokastrit Kosta Goga.
Doktor Kosta sot mbush 75 vjet dhe i urojme te kete shendet e jete te gjate, me plot gezime.

Ne kete dite te shenuar ai merr jo vetem urimet tona por dhe te kolegeve, miqve e te afermve si dhe pacienteve qe u sherben me pasion e profesionalizem ne mbrojtje te shendetit te tyre.

Pas perfundimit me rezultate te larta te faktultetit te Mjekesise ne Tirane, mjeku i ri hyri me ndrojtje ne spitalin e madh te Gjirokastres por qe andej pas 20      vitesh doli i pergatitur profesionalisht si specialist reanimator ku punoi perkrah kirurgeve te shquar, njeri nga te cilet miku i tij i paharruar Jorgo Kaci.

Per nje periudhe Dr. Kosta punoi edhe ne Greqi ku dhe u rispecializua per resnimacion.

Historia e radhes e punes se tij me perkushtim e profesionalizem vazhdon tani ne spitalin Hygeia ne Tirane ku sherben si specialist prej disa vitesh, i vleresuar per karrieren e spikatur profesionale ne fushen mjekesore por dhe si intelektual, qytetar e familjar.

What do you think?

Written by admin

Provoni: Si behen qoftet sot, me buke  e pak mish apo vetem me mish?!

Pas 57 vjetesh u përqafuan dhe u ndamë me mall