in

Pas 57 vjetesh u përqafuan dhe u ndamë me mall

Na shkruan Harillo Bita:

Me 17 të qershor 2023, u bëmë bashkë disa ish-maturantë të shkollës pedagogjike në lokalin e Banush Malos, ish-shokut Tonë të maturës 1966.

Festuam së bashku dhe kujtuam kohët e largëta të viteve ’60 të shekullit të kaluar, kur u shpërndamë në të gjithë anët e vendit për të pëhapur dije duke u ndeshur edhe me vështirësitë e atyre vieteve,por duke mbajtur lart emrin mësues.

Por koha ,në të tilla raste, fluturon shpejt.,duke i uruar njeri-tjetrit shëndet dhe mbarësi,gjë që të cilën e urojmë për të gjithë miqtë tanë.

What do you think?

Written by admin

Urojme per ditelindjen mjekun e njohur Kosta Goga

Shkrimtari Shkelqim Hajno së afërmi me librin ” HEBREU I FUNDIT”