in

Urojmë gëzuar ditëlindjen dhe bekime për të gjithë ata që mbajnë emrin Andrea

Sot e martë 30 nëntor, nderohet kujtimi Shën Apostull Andrea.

Mbrojtësi i dymbëdhjetë dishepujve, është mbrojtës i qytetit të Patras.

Në vendin ku ai martirizoi, sot ngriten dy nderimet e Tempullit dhe ruhen shumica e mbetjeve të tij.

Urojmë gëzuar ditëlindjen dhe bekime për të gjithë ata që mbajnë emrin Andreas, Andreas, Andrikos, Andriana, Androula, Andriani, Andrianna.

What do you think?

Written by admin

Byreku tradicional i familjeve gjirokastrite me kungull te verdhe

Rrobaqepesi gjirokastrit qe ne pune nuk perdor metrin se ka syrin preçiz!