in

Urojeni, ja kush eshte Babagjyshi-Artist i Vitit te RI 2021!

Per vogelushet qe nuk jane takuar akoma me babagjyshin kemi kete foto qe ngjan tamam tamam edhe si kartoline e Vitit te RI dhe qe na kujton Babagjyshin Atist te shume e shume viteve qe kane shkuar.

Ne foto ky eshte Babagjyshi me i mire i ketij Viti te RI qe po presim se eshte Babagjysh Artist, Nikolla LLAMBRO.

Ai disa here eshte bere Babagjysh ne qytetin e tij te lindjes, ne Gjirokaster dhe si Babagjysh shperndante dhurata per femijet me te dalluar ne sjellje dhe ne mesime.

Babagjyshi kercente e kendonte bashke reth pemes se Vitit te Ri qe zbukurohej nga duart e vete femijeve me portokalle te verteta, me pambuqe dhe letra me ngjyra.

Femijet ndiheshin te gezuar dhe te kenaqur me Babagjyshin Artist dhe sot qe jane te rritur, ndersa e shohin persreri ne foto si Babagjysh i percjellin urime dhe fjale te mira ashtu si Ai i uronte dikur per Vitin e RI dhe shperndante dhurata.

What do you think?

Written by admin

Miremengjesi nga Cfaka! -Si u gdhite, mire jeni ju andej nga Amerika?-Mire, mire, c`thone Krishtlindjet, e bere bakllavane e Vitit te Ri?!

Aktorja e shquar gjirokastrite Mimika Luca feston sot 82 vjetorin e lindjes