in

Urim/ Gëzuar Pashkët nga të gjithë ne në Ambasadën Amerikane!

Gëzuar Pashkët nga të gjithë ne në Ambasadën Amerikane! Urojmë një ditë të bekuar për të gjithë, sidomos për doktorët, infiermierët dhe të gjithë ata që këtë ditë të shenjtë po e kalojnë në vijën e parë duke luftuar COVID-19! Çdo ditë por sidomos sot, le të festojmë të gjithë shpresën dhe të shohim drejt fillimeve të reja!
Happy Easter, from all of us at U.S. Embassy Tirana! We wish a blessed day for everyone, especially for doctors, nurses, and all those who are spending this holy day in the front lines fighting COVID-19! Every day, but especially today, let us all celebrate hope and look forward to new beginnings!

What do you think?

Written by admin

Ajdin Gjini sot ka ditelindjen. E urojme te kete shendet e jete te gjate!

A eshte e vertete qe “Miku pyetej per arsyen e ardhjes dhe se kur do ikte?!”.