in

U vendos sot ne mbledhjen e Keshillit te Qarkut: Sefedin Braho me pension te posaçëm!Ta gezoje!

Sot ne qytetin e Gjirokastres, u mblodh Këshilli Qarkut  qe mori disa vendime të rëndësishme të cilat konsistojnë në projekte infrastrukturore, kulturore, mbështetje për projektet ndërkombëtare me karakter zhvillimor dhe turistik të Qarkut .

Ne kete mbledhje u mor vendim edhe per dhenie pensioni te posacem legjendes te futbollit shqiptar Sefedin Braho.

JA VENDIMET E MARRA:

1. Vendimi për “Miratimin e Projekt-propozimit për financimin e Qendrës Terapeutike të Trajtimit të Fëmijëve në Këshillin e Qarkut për vitin 2021”;
2. Vendimi për “Miratimin e akt-marrëveshjeve mes Këshillit të Qarkut dhe Këshillave vendorë”;
3. Vendimi për ‘’Miratimin e kalendarit të aktiviteteve të Programit Buxhetor Afatmesëm 2022 – 2024 dhe buxhetit të vitit 2021″;
4. Vendimi për “Miratimin e projektit përfundimtar të Programit Buxhetor Afatmesëm 2021 – 2023″;
5. Vendimi për “Miratimin e buxhetit të Këshillit të Qarkut për vitin 2021”;
6. Vendimi për “Dhënie pensioni të posaçëm për Z. Sefedin Braho dhe Z. Et’hem Kaso’’;

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Ne foto, Thoma Soko dhe specialiste te rrobaqepesise speciale te qytetit te Gjirokastres

Gjelat e detit te Baldushkut ne Gjirokaster, si thoni do ta nderrojme gojen apo perseri qengj te pjekur ne hell?!