in

Tejet Misterioze 9 Gropat me të Njëjtin Diametër të Shfaqura në Fshatin Dervician të Gjirokastrës! (Video)

Banorët e fshatrave Vanistër dhe Goranxi në Dropull ende janë të shokuar nga pamja e pazakontë. Pas stuhisë më të fundit në fushën e Vanistrës janë parë disa gropa të thella me diametër rreth 3-4 metra.

 

 

Në një zonë mjaft të qarkulluar nga njerëzit pranë kompleksit tregëtar “Kalimera”, askush nuk e shpjegon dot prezencën e tyre. Gropat misterioze mendohen të jenë rreth 10 metra të thella. Ato janë të mbushura plot e përplot me ujë të turbullt që nuk lejon të duket fundi. Askush nuk është në gjendje të sqarojë këtë mister.

 

Mister prezenca e disa gropave të thella në fushën e Dropullit. Situata e pashpjegueshme është bërë shkak për qarkullimin e lloj-lloj hamendësimeve naive dhe teorive konspirative.

 

Një pjesë e hamendësimeve e lidhin këtë fenomen misterioz me përpjekjet e grupeve të përfshirë nga ethet e floririt. Disa thonë se gropat misterioze janë shkaktuar nga rënia e meteorëve gjatë stuhisë më të fundit që përfshiu krejt luginën e Drinos./lajmi.net

 

What do you think?

Written by admin

Si nisi dhe si festohet Dita e Shën Valentinit ne Gjirokastër

Avokati De Monze: Akti i Avni Rustemit “një krim pasional me nxitje të një populli të tërë”