in

Të urtat dhe të bukurat gjyshet e Dropullit:” Mos u bëni merak, ilaçet erdhën!”

Bashkia Dropull ka percjelle ne faqen e saj disa fotografi, te moshuara me pakot e ilaçeve ne duar.

Sa shume urtesi , dashuri dhe mirenjohje shprehet ne fytyrat e tyre!

Sa fisnike dhe te mira,ndjehen te gezuara e te qeta se “Ilaçet erdhen!”.

Nje mesazh e percjellin keto foto.

Ato flasin, komunikojne larg, ne distance.

Gjyshet dhe nenat u thone femijeve, niperve e mbesave qe punojne ne Greqi e gjetke:

“Mos u beni merak! Ilaçet Erdhen!”

Kete merak e ankth te madh te tyre ne keto kohe te veshtira me virusin vdekjeprures perballe e ka zgjidhur Bashkia.

Punonjesit e saj i shperndajne ato dere me dere, edhe ne fshatin me te larget, ne Kere, ne fshatrat e Pogonit e me te thellat ne Dropullin e Poshtem.

What do you think?

Written by Admini

“Autoshkolla Start”mësim me mbrojtje maksimale nga Covid 19

Lagjja”Pazar i Vjeter”në kujtimet e mësuesit Jani Sevo,tani me banim në Amerikë