Kujtese/ Foto te ralla, alpinistet, ju kujtohen lartesite e maleve?!

Para `90 alpinizmi ka qene mjaft i zhvilluar, me inisiativa private dhe kolektive. 

Ja keto dy foto tregojne grupe alpinistesh qe vecanerisht ne muajt e dimrit benin ngjitje ne male per te kapur lartesite me te medha, sikunder dhe ka ndodhur, ngjitje ne malin e Nemerçkes, ne Bureto, ne malin e Tomorrit etj.

I zhvilluar ka qene alpinizmi edhe ne Gjirokaster.

Kush e gjen veten ne keto dy foto le te sjelle kujtime, cfare i kujtohet nga jeta si alpinist?!

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com