in

Ne keshtjellen e Gjirokastres,studiuesi i njohur Niko Kotherja me ekspozite”Çerçiz Topulli me thone…”

Ne ambientet e keshtjelles te qytetit te Gjirokastres , stdiuesi i njohur Niko Kotherja, ka celur ekspoziten “Çerçiz Topulli me thone…”.

Ekspozita është një vlerë e shtuar në radhën e të gjithë eventeve për Javën e Trashëgimisë Kulturore në Gjirokastër, si dhe hapi i parë për të patur në qytet muzeun e munguar të Rilindjes Kombëtare i njohur si Muzeu i Topullarëve.

What do you think?

Written by admin

Receta per dreke, peshk me patate dhe zarzavate ne furre

Ne lagjen Pazar i Vjeter ne Gjirokaster, me biçikleten e Gavril Paparizos dhe Kosta Kurunit, xhiro “pa leke” ne sheshin e Miitropolise