in

SPAK zgjedh Hajnajn në krye të BKH. Ambasadorja Yuri Kim: Gur gur behet mur…

Struktura e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka vendosur sot kush do jetë në krye të strukturës së Byrosë Kombëtare të Hetimit. Zyrtarisht mësohet se SPAK ka çuar në Këshillin e Lartë të Prokurorisë emrin e numrit dy të Policisë së Shtetit, Aida Hajnaj, e cila është e vetmja që i ka plotësuar kriteret.

“Një hap tjetër përpara në rrugën drejt reformës në drejtësi pasi Komiteti i Përzgjedhjes së Drejtorit FBI dërgon emrin për Aida Hajnaj për miratim. Ndalesa tjetër: Trajnimi i FBI me më të mirët e zbatimit të ligjit amerikan. Gur gur bëhet mur”, shkruan Kim në Tëitter.

What do you think?

Written by admin

“Hallos-mballos”/ Të pathëna për ustallarët gjirokastritë që përdornin dhe një gjuhë tjetër!

Librat që më rritën -Mira Meksi, leximi për të mos pasur një mendje të plakur