in

Sot urojmë për Ditëlindjen gjirokastriten Olimbi Jorgji, ish-folsen e Radio Gjirokastres që lexonte kërkesat e Radio-Postes!

Sot fb na “zgjoi” shpejt dhe na kujtoi per te uruar Olimbi Jorgjin qe  ka Ditelindjen.

Olimbia eshte ajo spikerja e Radio Gjirokastres me ze te bukur e te pelqyeshem qe percillte lajme, emisione dhe radioposten me kerkesat tuaja per kenge e valle.

Per Olimbin kemi shkrur dhe me pare dhe kete here po mjaftohemi me urimin tone te perbashket ta Gezoje Ditelindjen, jete te gjate e te lumtur!

Gezuar Olimbi!

What do you think?

Written by admin

Si thoni, do ta hamë sonte apo do ta lëmë për nesër?!

Kujtesë/ Një zakon i burrave gjirokastritë…