in

Sot urojme per ditelindjen ekonomisten kontabel Flutura Luke

Sot urojme per ditelindjen ekonomisten kontabel Flutura Luke qe eshte dhe ndjekese e rregullt e faqes tone.

Flutura eshte nga Gjirokastra dhe ka mbaruar fakultetin e ekonomise ne universitetin e Tiranes.
Ajo ka nje karriere te pasur dhe te vleresuar profesionale me shembull te mire kudo ku ka punuar si ne administraten shteterore ashtu dhe ne sektorin privat.

Tani ajo ka biznesin e vet, studjo kontabilisti ku vec te tjerave merret edhe me pergatitjen e ekonomisteve te rinj ne fushen e kontabilitetit.

Per te, praktikimi i teorise ne praktike eshte mese domosdoshmeri dhe, mbi bazen e pervojes se saj shumevjkecare, keshillon specialistet e rinj te mesojne gjithcka ne praktike per te arritur sukses dhe pare ndryshimin ne ushtrimin e profesionit.

Ndihmen dhe mbeshtetjen per ta ajo e ka treguar me vepra,ka mesuar dhe ndryshuar jeten dhjetra kursanteve.Formimi teorik i plotesuar gjithmone me praktiken e gjate te eksperiences profesionale te te gjitha niveleve qe Flutura zoteron jane garanci e pakontestueshme per dobine e kurseve qe ajo realizon ne ndihme te atyre qe duan te ecin perpara.

Bashke me keto fjale te mira per te e urojme te jete e gezuar dhe e lumtur me familjen e saj, ditelindjen ta gezoje dhe festofte dhe 100 vjetorin!

What do you think?

Written by admin

Orest Lulo ju fton te shtoni fjale dhe shprehje te gjuhes dogançe

Nxenesit e shkolles artistike Feim Ibrahimi, me muzike dhe piktura ne PermetvSh