in

Nxenesit e shkolles artistike Feim Ibrahimi, me muzike dhe piktura ne PermetvSh

Nga nxenesit e sholles artistike Feim Ibrahimi te Gjirokastres, aktivitet i shkelqyer i realizuar kete fundjave ne Permet!

Koncert dhe ekspozite mbreselenese!

Bashkepunim i suksesshem midis kesajshkolle artistike dhe shkollave 9-vjecare te ketij qyteti( Shkolla “Meleq Gosnishti” dhe shkolla Nonda Bulka ), fale mbeshtetjes se Bashkise, Permet.

Fa

Falenderime te vecanta per kryetaren e Bashkise, Permet per suportin!

What do you think?

Written by admin

Sot urojme per ditelindjen ekonomisten kontabel Flutura Luke

“Zgjohen” katet e dyta e te treta te Qafes se Pazarit te qytetit te Gjirokastres