in

Sot kremtohet Dita e Ujit të Bekuar, festojnë emrat : Foto, Fotini, Theofan, Urania,Jordan etj

Sot kremtohet Dita e Ujit të Bekuar. Dita e Pagëzimit të Jezu Krishtit, e cila nënkupton edhe Ditën e pastrimit të shpirtit.

Festojnë emrat : Foto, Fotini, Theofan, Urania,Jordan etj.

Me këtë rast, Kryetari i Bashkisë Dropull,z. Dhimitraq Toli, uron bashkëqytetarët për Ditën e Emrit:

” Për shumë vjet Gëzuar! T’a Gëzoni Emrin Tuaj të nderuar! Shëndet dhe Lumturi në Familjet Tuaja!”

What do you think?

Written by admin

Talentet ne muzike pjese e rubrikes Personazh ne TV Gjirokastra

Nje foto, nje kujtim/ Dhori Bilushi kujton priftin e lagjes Varosh, Papa Foti Papazisin ne Diten e Ujit te Bekuar