in

Nje foto, nje kujtim/ Dhori Bilushi kujton priftin e lagjes Varosh, Papa Foti Papazisin ne Diten e Ujit te Bekuar

Memorie per Historine e Qytetit dhe te Lagjes Varosh – Gjirokaster.

Sot eshte Dita e “Ujit te Bekuar”…dhe mu kujtua Papa Foti Papazisi , prifti i fundit ( viti 1967) i Kishes se Lagjes Varosh , lagjes time, ne Gjirokaster …

Personalisht nuk e kam njohur por e kam degjuar shume ne familjen time , nje emer sa te vecante aq edhe fisnik… dhe sot diten e Ujit te Bekuar doja ta kujtoja kete Prift te mire …

I Paharuar qofte Papa Foti Papazisi !

What do you think?

Written by admin

Sot kremtohet Dita e Ujit të Bekuar, festojnë emrat : Foto, Fotini, Theofan, Urania,Jordan etj

Gezim Basha uron per Ditelindjen poetin Ilirian Zhupa