in

Sot kanë Ditën e Emrit edhe Nikot e lagjes Pazar i Vjetër në Gjirokastër

Sot kane Diten e Emrit edhe Nikot e lagjes Pazar i Vjeter ne Gjirokaster

Kjo lagje eshte dhe muslimane dhe krishtere, ka dhe kishë.

Ne ditet e emrave eshte uruar dhe festuar.

Sa mbajme mend ne lagje ka patur dhe ka dhe sot banore me emrin Niko

Niko Dhimitri ishte djali i Tasit , burre i vjeter i lagjes.

Tek Niko Lula qe tani nuk rron me, Dita e Emrit festohej me darke ne mbremje.

Ne lagje per ca vite ka banuar dhe Niko Dhima, tekniku i ndertimit ne komunale qe tani banon jashte shtetit.

Ne lagje dime qe sot feston Emrin Niko Kabili, shoferi i lagjes qe e urojme ta gezoje, me jete te gjate, me shendet e lumturi ne familje.

Nuk dime nese ka Niko te tjere ne lagje qe sot festojne. Nese po atyre dhe te gjithe Nikove e Nikoletave ju urojme ta kalojne te gezuar Diten e Emrit, me shendet, me gezime e jete te gjate!

What do you think?

Written by admin

Ja si vepronte shoferi i vjetër Vehip Jupi me udhëtarët!

Kerkohet mbeshtetje per mjekun e njohur Drini Dobi i shtruar ne nje spital te Italise