in

Si e Kujtoni Shprehjen: “ Nesër e Kemi Shtet!”?….

Nga koha e sistemit te kaluar, moshat e medha me siguri e kujtojne ate shprehjen: “ Neser e kemi shtet!”

Thuhej per diten e pushimit.Po jo per te dielen e radhes. Kjo shprehje thuhej per dite te pushimeve  zyrtare, ato te caktuara nga qeveria.

Keto dite pushime zyrtare per administraten e asaj kohe nuk ishin shume e ne ndonje rast, me vendime nga poshte e nga arte,ziheshin edhe me “ pune vullnetare”, ndersa per administraten e sotme jo pak dite pushime zyrtare. Kush e di sa dite jane dhe kush i ujton le te na shkruaj.

Sic mesuam sot, Qeveria nen drejtimin e  Kryeministrit Edi Rama, vendosi qe data 3 janar te jete dite pushimi dhe , sipas vendimit të marrë, diten e premte administrata do jete pushim, por…dita e punës e 3 janarit te 2020 do  zevendesohet ne nje nga ditet e pushimit brenda muajit janar.

Kujdes, pas darkes se renduar te nderrimit te viteve, 1 dhe 2 janarit, mos harroni te thoni” Neser e kemi shtet!”

What do you think?

Written by Admini

Mesazh i Kengetarit te Shquar te Kenges Polifonike te Gjirokastres Arjan Shehut: “Jeni me te Miret ! …

Ndahet nga Jeta në Moshë 66 Vjeçare Aktorja e Njohur Eva Pëllumbi