in

Shtrohen tubot e ujit te pijshem per banoret e lagjeve malore te Gjirokastres

Gjirokastra me dy lagje te medha, te supermen dhe te poshtmen, 18 shtatorin, qe me te tjera afer saj moren uje 24 ore me pare, tani syte i ka nga rruga e nenkalase e larte, ne lagjet e vjetra.

Punohet fort ne shtrimin e tubove sic tregohet edhe ne fotot tona regjistruar gjate ndjekjes se punimeve.

Urojme drejtuesit dhe punetoret e ujesjellesit te shpejtojne dhe realizojne ne afat shtrimin e tubove dhe sjelljen e ujit te pijshem 24 ore edhe per banoret e lagjeve malore te qytetit.

Pune te mbare dhe festat gezuar!

 

 

FOTOT PANO MUKA

What do you think?

Written by admin

Eshte ndare nga jeta Profesori i njohur gjirokastrit Adem Mezini

Eh kjo mjegulla mbi çatite e pergjumura te Qafes se Pazarit!