in

Eh kjo mjegulla mbi çatite e pergjumura te Qafes se Pazarit!

S`na u nda mjegulla, shprehen gjirokastritet keto dite me mengjese te ngarkuara me vellon e saj, e pandare edhe kete dhjetor ne pritje te fundvitit.

Pazari eshte mesuar me mjegull mbi catite e pergjumura dhe ne 5 degezimet e rrugeve qe pak e nga pak marrin jete.

Megjithate ajo largohet bashke me pergjumjen e dyqaneve ne dukje te heshtura po brenda me kafe e caj te nxehte, me shitje e blerje, nje piese produkte artizanale ne dru e gure me simbole te PAZARIT DHE QYTETIT!

What do you think?

Written by admin

Shtrohen tubot e ujit te pijshem per banoret e lagjeve malore te Gjirokastres

Prof.Përparim Kabo: Ishte fat qe jetuam ne nje kohe me ty…