in

Shtëpi Monumente- Tregoni Ku Ndodhen, Gjendjen e Tyre, Përse Dallohen dhe Ç`dini Tjeter për To?!

 

Qyteti i Gjirokastres ka shume monumente. Numri i tyre here eshte rritur e here eshte zvogeluar. Nga objektet e shumta monumente,kete radhe, se kete rubrike do ta vazhdojme, po veçojme disa shtepi te tilla qe deshmojne vlera.

Tregoni ku ndodhen, gjendjen e tyre, perse dallohen dhe ç`dini tjeter per to:

-Shtepia e Resajt ne lagjen…
-Shtepia e Galanxhiut ne lagjen…
-Shtepia e Veiz Xhezos ne lagjen…
-Shtepia e Neim Çenes ne lagjen…
-Shtepia e Asllan Muhedinit ne lagjen…
-Shtepia e Kikineve ne lagjen…
-Shtepia e Braho Baboçit ne lagjen …
-Shtepia e Miho Ngjeles ne fshatin…
-Shtepia e Skendulajve ne lagjen…
-Shtepia e Astrit Dhramit ne lagjen …
-Shtepia e Muços dhe Bajram Hoxhes ne lagjen…
-Shtepia e Galip Sinojmerit ne lagjen…
-Shtepia e Kabilateve ne lagjen…

What do you think?

Written by Admini

Nga Viti 1932 Një Traditë e Bukur që Vazhdon…

Sot Urojmë për Ditëlindjen Futbollistin e Njohur të Luftëtarit Bashkim Shametin!