in

Shoqata Lunxheria Athine ne Festivalin e Trete te Gastronomise Shqiptare.

Ne Festivalin e Trete te Gastronomise Shqiptare,i cili organizohet cdo vit nga Lidhja e Gruas Shqiptare ne Greqi me qellim promovimin e gastronomise,kultures e traditave shqiptare ,mori pjese ne menyre simbolike edhe Shoqata Lunxheria Athine.


Ishte hera e pare ,por mesuam shume per festivalin e ardhshem .
Ndaj dhe urojme dhe falenderojme nga zemra te gjitha nenat e vajzat ,anetare te shoqatave pjesemarrese ,per punen e pa lodhur te bere me merak e dashuri per te mbajtur gjalle e per te percjelle tek brezat e ardhshem kete tradite !

What do you think?

Written by admin

Ndahet nga jeta inxhinieri i njohur gjeodez Alqi Mema

Nje foto, nje kujtim/ Ne diten e bukur te 1 Qershorit te vitit…