in

Nje foto, nje kujtim/ Ne diten e bukur te 1 Qershorit te vitit…

Sot eshte dita e femijeve 1 Qershori, feste qe eshte festuar gjithmone ne vendin tone, para dhe pas viteve 90.
Kjo foto eshte e viteve te pas 90, femije ne diten e 1 qershorit me lule ne duar , gezojne qe jane mbledhur bashke e bejne kete foto qe per Vasillaq Naston eshte nga kujtimet me te bukura te kohes se femijerise.
Shikojeni me kujdes dhe gjeni veten!

What do you think?

Written by admin

Shoqata Lunxheria Athine ne Festivalin e Trete te Gastronomise Shqiptare.

Lajm i hidhur : Eshte ndare nga jeta inxhinieri i njohur gjirokastrit Albert Lenja