in

Shkojne ne shtate numri i vendeve ku shqiptaret mund te udhetojne. Ja kush ka hequr masen kufizuese me vendin tone…

Pas rekomandimit të Bashkimit Europian të premten e kaluar, një listë vendesh, si Greqia, Franca, Spanja, Hungaria e Gjermania dhanë të parat miratimin për udhëtimet pa kufizime. Por, sot mesohet se dy vende te tjera kane hequr te gjitha barrierat e udhetimeve me vendin tone pa pasur nevojë të arsyetojmë rrugëtimin, vetem me nje pasaporte biometrike dhe gjithashtu pa testin e vaksinimit. Keto shtete jane Austria dhe Holanda

What do you think?

Written by admin

Pas 6 vitesh koma, zgjohet me ne fund Michael Schumacher! Ja kush e mbajti gjalle kampionin…

Di gjirokastritet pas Karnavaleve te Korçes ne Gjirokaster: “Jo vetem vipat, te pushojne dhe ata qe jane hodhe nga xhepi…”