in

Shikojeni, një foto sa 1000 fjalë!

Agimi i nje dite te re eshte drite dhe pasterti.

Sa shume e shijon ate ne mjediset e Liqenit te Tiranes!

Nese nuk te mbajne kembet per te bere vrap, prite zbardhjen duke shetitur me hap te bute e te lehte, me frymemarrje dhe gjoks te lire, larg stresit qe na rendon ne keto dite te veshtira.

Dil ne natyre per te hapur me syte, mendjen dhe hapat e tu agimin e cdo dite te re!

What do you think?

Written by admin

Pas ketyre fotove, nje mesazh per festa ka per ju Taverna e njohur ne Gjirokaster Murgana

Tregon Jani Barxo:E fshehta e nje ngjarjeje qe doli sot ne drite pas 50 vjetesh!