in

Pas ketyre fotove, nje mesazh per festa ka per ju Taverna e njohur ne Gjirokaster Murgana

Ne keto dite te vrenjtura, jo vetem nga koha, nje mesazh per te qene me te gezuar dhe me mendje te shendoshe  psikologjikisht, vjen nga taverna e njohur ne Gjirokaster.

Se bashku me mesazhin shijoni fillimisht keto foto live shkrepur afer lokalit me gatime tradicionale:

Perqafojeni mesazhin dhe nisni dhe ju pergatitjet per festat…

Mbremje te kendshme. Tani qe po afrojne festat e fund vitit le te ngrihemi nga ana psikologjike, me gjithe gjendjen e veshtire qe jetojme te kemi shendetin dhe te ruhemi sa me shume per veten tone dhe per te dashurit tane qe kemi afer, qe vitin tjeter kur te kthehemi prap ne jeten e perditshme me te lire te jemi te gjithe bashke qe te festojme me te gjithe njerzit tane te dashur.

Gjithe te mirat ju uron Taverne Murgana !!!

 

https://www.facebook.com/murgana.murgana.92/posts/1051065518653478

What do you think?

Written by admin

Reportazhi vleresues per Punishten Lunxheria nga Radio Televizioni Gjirokastra

Shikojeni, një foto sa 1000 fjalë!