in

” Sheshi i Bajraktarit ” ne kujtimet e Apostol Buzopulos Buzit

” Sheshi i Bajraktarit “
Te gjithe ne qe kemi kaluar femijerine ne kete shesh te vogel menjehere e kuptojme kete foto qe eshte nga sheshi i Bajraktarit , Tani nuk eshte me shesh sepse u be rruga qe lidh rrugen nacionale me lagjen Meçite ose ndryshe me 7 kronjeret ,
Ne vitet tona te vegjelise ky shesh gumezhinte nga zerat tona sidomos ne kohen e pushimeve verore , Sot siç e shikoni jo qe nuk eshte me shesh por eshte nje vend i vdekur , nuk degjohet miza , Ne kete shesh mblidheshim shume femije dhe ishim te gjithe femije te mbare , natyrisht me çapkenlleqet tona , Ishin vitet me te bukura ishim vertete femije ,
Vitet kaluan dhe ne ish femijet e lagjes u rritem morrem shkolla dhe profesione te ndryshme ,
qytete dhe shtete te ndryshme ,
Rrespekt te madh per te gjithe ish femijet e bllokut tone qe i dhane jete ketij sheshi te vogel ,
Odise Kote , Astrit Kurti , Hasan Kurti , Vilson Kurti , Mehmet Abazi , Besim Çaushi , Arben Çaushi , Petrit Çaushi , Hader Hasani , Kasem Hasani , Ilmi Haxhi , Arshi Haxhi , Roland Haxhi , Hazis Xheko , Nafiz Mezini , Ardian Mamani , Dashamir Bistri , Stavri Çarka , Artur Buzi , Afrim Gjokoli , Ilir Loloçi dhe une , Nuk besoj te kem haruar ndonje , Te gjithe kishim per hob topin vetem Stavri Çarka kishte hob karocen me guzhineta , Nga te gjithe ne ai bente karocen me te mire , Pista tone qe muri i prites tek shkolla petagogjike ,
Miq , shoke , vellezer ju uroj shendet dhe mbaresi kudo ku punoni dhe jetoni.

What do you think?

Written by admin

Ne Gjirokaster eshte ndare nga jeta krejt papritur qytetari i saj i nderuar Hektor Makri

Qyteti i Zbukurimit të Përjetshëm !Nga: Ben Blushi