in

Ne Gjirokaster eshte ndare nga jeta krejt papritur qytetari i saj i nderuar Hektor Makri

Nga Ferdinand Makri mesojme se ne Gjirokaster eshte ndare nga jeta krejt papritur qytetari i saj i nderuar Hektor Makri.

Per komunitetin gjirokastrit e me gjere Hektori do te kujtohet per marredheniet korrekte, ndihmen e mbeshtetjen per shoferet dhe njerezit e thjeshte me te cilet e lidhte puna, nepunes i urte e dashamires ne zgjidhjen e ankesave e kerkesave te tyre per aq kohe sa sherbeu ne administraten lokale te qytetit.

Ai do te permendet si nje nga figurat drejtuese te parkut te transportit te mallrave te Gjirokastres, drejtues i saj per disa vite,  1980-1983,kohe kur ky park kalonte veshtiresi te medha por qe nen drejtimin e tij u arriten permiresime ne treguesit e ekonomiko financiare , linjave urbane qytet-fshat, transportin e mallrave dhe mirembajtjen e mjeteve.

Me ikjen e tij familja humbi njeriun e saj te dashur dhe shoqeria gjirokastrite qytetarin e perkushtuar me kontribute per qytetin ku lindi, u formua, punoi dhe u nda nga jeta.

Ngushellime familjes, u prehte ne paqe !

gjirokastraonline

What do you think?

Written by admin

Akademik Eqrem Çabej (1908–1980). Gjuhëtar, profesor, akademik, Mësues i Popullit

” Sheshi i Bajraktarit ” ne kujtimet e Apostol Buzopulos Buzit