in

“Shembull i mësimdhënies dhe kulturës”-Doktori i njohur Hodo Çelo kujton pedagogun Petro Isufi

Doktori i njohur ne qytetin e Gjirokastres Hodo Çelo, ka percjelle sot ne fb nje foto qe ndriçon portretin e njerit prej mesimdhenesve te shquar te gjimnazit te Gjirokastres pedagogut te gjuhes frënge Petro Isufi.

Ja se cfare shkruan doktor Hodua per ish pedagogun e tij:
“Petro Isufi me te shoqen, pedagog ne Gjimnazin tone. I ditur dhe i respektuar, shembull i mesimdhenies dhe kultures.Si cift i perkujtoj me dhemshuri dhe respekt te jashtzakonshem”.

Kjo foto flet shume e zgjon kujtime per profesorin e gjuhes friënge, i dashur dhe i pranuar ne miqesine e te gjithe gjimnazisteve.

Ai gezonte cilesi te vecanta ne mesim e jashte procesit mesimor ne marredhenie me nxenesit. Mbi te gjitha ishte i thjeshte dhe me autoritet, keshillonte me argumente, spjegonte qarte e rrjedhshem, degjueshmeria dhe vemendshmeria e klases brenda ores se mesimit ishte maksimalisht e larte.

Ju kujtohet?

Sa degjohej zilja per mbarimin e ores se mesimit, ndryshe nga pedagoget e tjere, mbyllte regjistrin dhe nuk “hante” asnje minute nga 10 minutshi i pushimit per nxenesit.

Kemi shume per te folur per profesor Petron!
Flm doktor Hodo Çelo qe e kujtove!

What do you think?

Written by Admini

Rruga Llogara-Sarande ne rikonstruksion

Fjalë dhe Shprehje Popullore të banorëve të qytetit të Gjirokastrës