in

Rruga Llogara-Sarande ne rikonstruksion

Nje nga pikat me te pelqyera te sezonit turistik eshte aksi Llogara – Sarande qe sipas burimeve duket se po vazhdon puna ne segmentin Bunec- Borsh per rikonstruksion te ri te rruges. Punimet pritet qe te pefundojne pas pak ditesh.

What do you think?

Written by Admin

Kjo eshte perimja qe nuk duhet te mungoje asnjehere

“Shembull i mësimdhënies dhe kulturës”-Doktori i njohur Hodo Çelo kujton pedagogun Petro Isufi