in

Seriali “Lokomotiva” në Skenën e Teatrit “Zihni Sako” të Gjirokastrës

Ne mbeshtetje te Thirrjes “Një Hap për Durrësin”

Nje shfaqje e veçante do te luhet ne skenen e teatrit
“Zihni Sako” te Gjirokastres.

Te ardhurat qe do te mblidhen do te shkojne per te demtuarit nga termeti i 26 Nentorit 2019.

Jane nje grup te rinjsh, dashamires te skenes qe, sipas tyre, sfidojne realitetin e sotem.

Eshte Seriali “Lokomotiva”, “prodhim 100 % shqiptar” qe zbret diten e premte 24 janar 2020 në teatrin “Zihni Sako”.

Te gjitha bashke, koemdi, aventurë, dramë, nga autori Ermal Qori.

Mos e humbisni kete shfaqje!

Publiku do të gjejë veten në fabul, detaje e elemente që sjellin përmes satirës, fenomenin e “martesës me shkesë” por dhe promovim panoramik i potencialeve natyrore, kulturore, historike dhe tradicionale të Shqipërisë, shkruhet nder te tjera ne njoftimin e Bashkise Gjirokaster.

What do you think?

Written by Admini

Karnavalet qe na Kujtoi Sot Dhori Bilushi me Fotot qe Percolli ne Faqen e tij  

Flamuri Historik i Kongresit të Lushnjës